Over onsWij zijn verheugd dat u zich in ons en onze producten interesseert. Via deze website geven wij u graag een eerste indruk van ons bedrijf en wat u van onze samenwerking mag verwachten. Met onze jarenlange ervaring in de tandtechniek en tandheelkunde gaan we niet voor het korte termijn succes maar voor het opbouwen en uitbreiden van samenwerkingen met onze relaties en klanten. Wij zijn leverancier van oplossingen voor uw patiënten en u.

Wij investeren continu in materialen en kennis. Doordat wij zelf produceren, leveren wij goede kwaliteit met gunstige prijzen.

Om de communicatie goed te laten verlopen hebben wij geïnvesteerd in een digitale workflow. U krijgt van ons een iPad of iPhone in bruikleen. Hiermee heeft u toegang tot onze digitale bestelmodule: een gemakkelijke en tijdsbesparende manier waarmee u uw opdrachten aan ons kunt uitbesteden en waardoor fouten en onduidelijkheden worden voorkomen. U kunt namelijk direct een kleurenfoto van uw patient uploaden. Ook dit draagt weer bij aan een betere restauratie voor uw patiënt en hoeven wij u niet te storen tijdens uw behandelingen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op en wij komen graag bij langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Hoe wij werken

De patiënt moet tevreden zijn met de nieuwe glimlach maar ook met de prijs. Eurode Tandtechniek levert Nederlandse producten zelfs onder de prijs van Aziatische en Oost-Europese aanbieders.

Bij onduidelijkheden, stellen wij de volgende opties voor: 

  • Wij sturen u een foto via Skype. U kunt ons antwoorden wanneer het u uitkomt.
  • Past het werkstuk niet, dan valt dit onder de garantie.
  • Kleurcorrecties zijn vanaf nu verleden tijd, u kunt de kleurenfoto direct uploaden bij uw order.

     

Tandartsen die halffabricaten wensen in te kopen, om deze individueel aan te kunnen passen aan de patient, hebben de mogelijkheid dit via Eurode Tandtechniek te doen. Op deze wijze krijgt uw patient het meest haalbare kleurresultaat voor de standaard Nederlandse prijs.