Hoe bestelt u via DENTALHolland


Eerste kroon gratis!

Wilt u Eurode Tandtechniek inzetten als uw partner voor een mooi en eerlijk product voor uw patiënt? U ontvangt uw eerste kroon gratis wanneer u uw eerste werkstuk aan ons uitbesteedt. Neem contact met ons op voordat u uw eerste scan opstuurt, dan helpen wij u graag om de juiste instellingen op uw scanner te installeren.

Zo verstuurt u uw werkstuk

Snel resultaat en werken met plezier. Dat maken wij mogelijk voor uw patiënt en u. Heeft een patiënt gekozen voor een van uw behandelingen, dan kan het snel gaan. Zodra de afdrukken zijn genomen, dan heeft u de aan ons uitbestede restauratie tussen de 6 (intra-oraal) en 10 (conventioneel) werkdagen in handen. Dankzij deze zekerheid over de termijn zijn de behandelingen met uw patiënt perfect te plannen. U kunt gemakkelijk de afdrukken naar ons sturen via onze dag- of nachtkoerier.

Verzendtijd

Eurode Tandtechniek levert alle werkstukken binnen 10 werkdagen. Voor tandartsen met een intra-oraal scanner is dat zelfs nog sneller. Binnen 6 werkdagen heeft u uw restauratie in uw praktijk. Wij werken met een dag- of nachtkoerier, onder andere Aalbers. Dus ook al heeft u geen nachtkast heeft bij uw praktijk, kunnen wij de afdruk met de dagkoerier bij u ophalen en afleveren.

Uw veiligheid

Eurode Tandtechniek doet er alles aan om uw veiligheid te waarborgen, door het continu optimaliseren en beveiligen van onze digitale workflow. Hierdoor garanderen wij een veilige data-uitwisseling, opslag en communicatie op onze nieuw ingerichte website die voldoet aan de AVG-(GDPR) richtlijnen. Lees hier meer over de optimalisatie en beveiliging van onze website.